Det skal være enkelt å produsere innhold og gjøre endringer på websiden. Fordi brukerne, i form av administratorer og redaktører, av våre websider ofte består av frivillige, må verktøyene være så brukervennlige som mulig. Vi har derfor integrert en av de beste løsningene som finnes på markedet for nettopp dette.

Websiden er klargjort slik at det er enkelt å integrere dokumenter og annet fra Microsoft og Google etter hva dere foretrekker. Dermed er det enkelt å ha oversikten fra ett sted – og i tillegg kunne dele innhold og dokumenter med medlemmer og andre.

Det skal være enkelt å legge ut en nyhet eller blogginnlegg. Her har vi laget et eget skjema som fylles ut, med opplasting av bilde og valg av kategori. Publiseringen kan styres slik du selv ønsker.

Innebygget er skjema som kan kobles mot Google eller Microsoft regneark.

Du kan sette opp så mange email kontoer du selv ønsker. Vi har også inkludert løsning for utsendelse av nyhetsbrev. Et godt tips er å sette opp en gratis Gmail konto som både er gratis og enkel å bruke.

Nettbutikken bygger på WooCommerce hvor vi har integrert Vipps og betalingskort.

Velg selv hvor mange og ulike former for medlemskap, priser og varighet. Hvilke medlemsgrupper som skal ha tilgang til hva på websiden. Velg om det skal være fast betaling gjennom abonnement. Hvert medlem får sin egen “Min Side” hvor de selv har kontroll over sitt medlemskap, betaling og annet innhold på websiden. Få rapporter på hvor mange medlemmer dere har etc.

Selg billetter til egne arrangementer. Få kontroll på hvem som kommer. Sett opp automatikk for påminnelser etc.

Integrasjon mot sosiale medier er klargjort. Det være seg innlogging, deling eller måling av treff via Facebook og andre kanaler.

Alle våre websider ligger trygt på veletablerte webhotell med sikkerhetsfunksjoner, daglig back-up etc.

Velg mellom Google Analytics eller Matomo Analytics. Sistnevnte deler ikke informasjon og er mer GDPR vennlig enn Google.

Optimalisering for søkemotor er vesentlig for de fleste og derfor er løsning for dette innebygget.

Inkludert er spam filtere i alle kanaler, både med innlogging på websiden og fra angrep på serveren.

Det er viktig med en webside som er rask og fungerer optimalt i forhold til antall brukere. Joda, dette er på plass og skalerbart etter deres behov.

Løsning er på plass og ferdig konfigurert. Mal for Personvern er ferdig skrevet og enkelt å justere etter eget behov.

Websenter Forening er bygget av mennesker med lang erfaring fra styrearbeid i frivillige organisasjoner.

Websenter ble utviklet fordi vi var lei av dårlige produkter i det rimelige sjiktet, og fordi gode produkter var for kostbare. Derfor har vi løst dette problemet både for oss selv som vi nå kan tilby andre.